Autosock – publisitet og tilbakemeldinger

Publisitet
Autosock har de siste ukene fått mye publisitet i sosiale media i forbindelse med lansering for tunge kjøretøy og prøvekjøring på norske forhold. Mange har vært nysgjerrige og vist sin interesse, mange har vært positive og har troen på dette, og noen har har vært negative og mener dette er bare tull. Mange  er åpne for å prøve noe nytt, andre mener at det er best å gjøre det på samme måten som bestefar gjorde det.

Vi i WTL har vært ute og kjørt en vinternatt før, vi har vært i transportbransjen siden 1993 og vil vel påstå at vi kjenner bransjen og mange av dens aktører. Vi var vel strengt tatt forberedt  på større negativitet i markedet enn det vi har opplevd.

Erfaring 1, semi 50 tonn E 16/ RV 52
Vi ga et sett med Autosock til Rune Øvretveit, ved ABS transport. vel vitende om at er det noen som kan realitetsprøve produktet under norske forhold så er det Rune.
På sin vei fra Bergen, østover mot Oslo, traff har på glatt veibane noen km øst for Håbakken kontrollstasjon. Det var hardkjørt snø / våt is. Han måtte fremdeles redusere akseltrykket på boggiaksel men følte at veigrepet ble vesentlig bedre. Da han etter noen kilometer kom inn på bedre føre valgte han å la Autosock stå montert for å se hvordan de ville takle kjøring på bar asfalt gjennom tunnelene oppover dalen. På Borlaug så det fremdeles bra ut, og han fikk kjøre videre til tross for at SVV påla alle biler som skulle opp stigningen til Hemsedal å legge kjetting. Han kom greit opp, men oppdaget på toppen at han hadde mistet begge "sokkene". Han mener selv at han strengt tatt skulle kommet seg greit opp uten hjelpemidler på den siste strekningen.

Erfaring 2 Distribusjonsbil tom.

Bergen (Kaland) 18.01.2019, Sidevei til E39
2 akslet distribusjonsbil, tom, ca 10 tonn med 5,5 tonn på drivaksling. Islagt asfalt, 2 varmegrader og snøvær, ca 3 cm snø på bakken. Kjente på vei ned at her skal jeg slite med å komme opp igjen.
Gjorde først et forsøk og ble stående å spinne midt i bakken. Rygget ned igjen, eller rettere, gled på 4 stive hjul, og la Autosock. Klatret opp med litt hjulspinn akkurat der jeg hadde stått og spunnet for 5 minutter siden, men kom greit opp!
Hadde ikke hatt bøttesjanse med kun dekkene (GODE) og hadde brukt mye lengre tid på å legge standard kjetting!
Lot sokkene stå på til jeg skulle ut på E39 igjen, stoppet, brukte 2 min på å ta dem av og legge de i verktøyskapet.

(Egen bil internt hos WTL)

Erfaring 3 Varebil med skap og lift. 

Bergen 18.01.2019,
Vinterveiens største vits, Ford Transit "skapbil" med bakhjulstrekk. Bør egentlig parkeres i November og finnes frem igjen i April.
Helt fersk 18 år gammel sjåfør, gjorde to forsøk på å komme opp en bakke og frem til en privatkunde uten å lykkes.
Monterte Autosock og kjørte rett opp som om det skulle vært sommersdagen, uten antydning til hjulspinn.

Samme bil og sjåfør har også prøvd dette på ren is. Gikk bare sideveis uten, og kom seg greit opp med Autosock. Riktignok noe hjulspinn men han kom frem og ingen synlig slitasje på "sokkene"

(Egen bil internt hos WTL)

Legg igjen en kommentar

0
    0
    Din ordre
    Din ordre er tomTilbake til butikken