Om oss

WTL ble etablert 1993.

Bedriften ble startet som ett enkeltmannsforetak med en varebil og har i dag vokst til en av de største aktørene med lokal forankring innen transport i Hordaland.

Vårt hovedfokus er i dag på distribusjonskjøring i Bergensområdet, fordelt på ca 30 vare og lastebiler. Vi benytter oss av moderne materiell og alle våre biler og sjåfører er satt opp med nødvendig utstyr til å kunne utføre alle typer transport sikkert og effektivt, både med tanke på intern HMS og kundens behov.

Vi har i dag en variert bilpark som spenner seg fra vanlige varebiler, via pickuper til store 3 akslete lastebiler. Vi har dessuten  ett tett samarbeid med andre transportører i området og kan møte de fleste transportbehov på kort varsel.

 

medlem-ga

Driften i dag.

Etter 18 år i bransjen har vi en fornøyd kundekrets ,godt rykte og gode referanser. Pris messig kan vi også tilby bedre avtaler enn flere av våre større konkurenter.
Med oppdatert kommunikasjons teknologi kan vi sørge for at våre kunder til enhver tid har all nødvendig informasjon om leveransen.
For våre firmakunder kjører vi *all transport i hele landet. 

 

Wtl har stadig ekspandert og tilpasset seg dagens marked og våre kunders behov.

I 2010 startet vi med håndtering ar Europaller under navnet Europallbergen, og dette er i dag en betydelig del av dagens drift.
Vi kjøper og selger produkter innen paller og emballasje og forsyner i dag store bedrifter med deres behov for slike varer. 

I  2012 utvidet vi lageravdelingen vår til å omfatte dekkhotell for privat- og næringslivskunder og fant det da naturlig å samtidig starte opp ett dekksenter for lette kjøretøy. 
Dette er i dag åpent for publikum og vi leverer konkurransedyktige priser på dekk og felger til alle biler under 3,5T.

Wtl tenker stadig nytt, og er åpen for å ekspandere i nye retninger dersom vi ser ett behov innen eksisterende kundemasse. Vår store styrke ligger i fleksibilitet og evne til å kunne foreta raske omstillinger i en hektisk hverdag!

 

0
    0
    Din ordre
    Din ordre er tomTilbake til butikken