Transport

transport

Transporten er grunnsteinen i WTL. Det var det det startet med, og det er fremdeles hovedvirksomheten. Uansett om du skal ha fraktet tunge kolli, eller en liten pakke har vi en god løsning for ditt transportbehov.

Vi tilbyr alle former for godstransport på vei, og kan på en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte hjelpe deg med dine transportbehov.

Lokaldistribusjon
Vår biler er daglig ute og ruller i Bergensregionen. Enten det er lite eller mye du skal ha fraktet har vi en bil som passer til formålet! Dersom du ikke er superhastig på fremføringstiden, men det holder i løpet av dagen, kan vi tilby trygg og kostnadseffektiv transport!

Transport mellom Vest og Øst

Regelmessig transport mellom Bergen og Østlandet.
Les mer om hvordan vi kan løse dine transportbehov over fjellet!

Ekspress transport
Når transporten haster, uansett om det er ett lite kolli eller ett stort parti. Vi er klare til å løse ditt transportbehov!

Faste oppdrag
Har du behov for en  fast transport som utføres daglig, ukentlig eller lignende? Vi gir deg gjerne ett tilbud på dette, og hjelper deg med å følge opp slik at transporten går som planlagt!

Det lille ekstra
Vi er fokusert på å hjelpe våre kunder etter behov. Dersom din bedrift har behov for noe mer enn bare transporten av godset ditt, kan vi hjelpe med det meste. Vi leverer og monterer f.eks. safer og vi hjelper gjerne til i forbindelse med opp og nedrigging av utstyr i forbindelse med transporten!

[tcm id="2"]

Forespør transport!

Fyll ut dette skjemaet og vi kontakter deg så snart som mulig.
Trenger du øyeblikkelig svar anbefaler vi at du ringer 92801907

0
    0
    Din ordre
    Din ordre er tomTilbake til butikken