Vi tenker nytt – SpyCap!

Når man jobber innen transport opparbeider man seg ett bredt kontaktnett og mange erfaringer.

For vår del har dette resultert i Europallavdelingen vår og vårt dekksenter som kommer sterkt tilbake så snart de nødvendige ombygginger på Kokstad er på plass!

For en tid siden oppdaget vi ett produkt som heter SpyCap. Noen kreative dansker har funnet en løsning på ett problem alle i transporten kjenner til, nemlig dieseltyveri.
Vi tok kontakt med produsenten i Danmark og har funnet frem til ett samarbeid hvor vi skal tilby dette produktet, samt montering og support til norske kunder i transport og anleggsnæringen.
grafik_hand
Systemet er like enkelt som det er genialt. Bilens originale tanklokk byttes ut med ett SpyCap tanklokk som utseendemessing er helt likt det originale lokket.
Når noen åpner tanklokket aktiveres en alarm, enten pr SMS, lokalt på bil, eller begge deler.
Dette gir bileier mulighet til å reagere, eller tyvene blir skremt vekk. Erfaringene fra Danmark er svært gode, ca 500 biler kjører med dette systemet i Danmark!

Vi har stor tro på produktet og har inngått en avtale med Team Verksted om montering av utstyret. Det betyr at vi kan levere dette ferdig montert over hele landet!

Les mer om systemet på vår nye webside www.spycap.no eller kontakt oss for nærmere informasjon!

Og til alle våre venner, markedsføring er som kjent svært dyrt. Vi setter stor pris på om du vil dele dette med de du kjenner som du tror kunne hatt nytte av dette. Vi ønsker å holde prisene så lave som mulig og setter stor pris på all hjelp vi kan få for å oppnå dette.
Dessuten hjelper du kanskje en venn til å beskytte seg mot dieseltyveri!

Legg igjen en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

0
    0
    Din ordre
    Din ordre er tomTilbake til butikken