ledige stillinger

Vi har i dag en bilpark på ca 30 kjøretøyer, varierende fra varebiler til 26 tonns lastebiler. Vi ekspanderer stadig, og er alltid på jakt etter dyktige sjåfører. WTL har ett godt sosialt miljø, og trivelige arbeidsforhold.

Kjøringen består hovedsaklig av distribusjon og partilaster lokalt i Bergensregionen, med muligheter for enkelte «langturer» innimellom.
Vi kjører ingen faste ruter, og oppdragsmengde og type varier fra dag til dag, så stillingene byr på en variert arbeidsdag med stadig nye utfordringer!

Vi har pr dags dato ingen ledige stillinger men trenger fra tid til annen nye sjåfører. Dersom du ønsker det er du velkommen til å sende en åpen søknad til e-posten nedenfor.

Vi ser etter disse kvalifikasjonene:

 • Førerkort Klasse C / C1
 • ADR kompetanse.
 • Truckførerbevis T1-T4.
 • Gjennomført yrkessjåførdirektiv
 • Fleksibilitet og ansvarsbevissthet

Våre sjåfører har i utgangspunktet tildelt ett fast kjøretøy som de disponerer og har daglig ansvar for. Arbeidet krever stor grad av selvstendighet og personlig ansvar for egen innsats. Vi stiller krav til at våre sjåfører kan kommunisere problemfritt på norsk via telefon. Alle våre kjøretøy har montert GPS basert flåtestyring.

©2022 WTL.no - Wik Transport & Lager AS

0
  0
  Din ordre
  Din ordre er tomTilbake til butikken